Toen ik je zag

Isa Hoes

You are here: Home - Uncategorized - Toen ik je zag


Toen ik je zag

Toen ik je zag In je hoofd kijken heb ik nooit gekund of was dat voor mij dan net zo verschrikkelijk geweest als voor jou Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede

 • Title: Toen ik je zag
 • Author: Isa Hoes
 • ISBN: 9789047203148
 • Page: 104
 • Format: Paperback
 • In je hoofd kijken heb ik nooit gekund, of was dat voor mij dan net zo verschrikkelijk geweest als voor jou Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden De soap wordt een groot succes en Antonie is als hartenbreker Peter Kelder al snel razend populair Antonie en Isa worden verliefd en leiden een vrij In je hoofd kijken heb ik nooit gekund, of was dat voor mij dan net zo verschrikkelijk geweest als voor jou Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden De soap wordt een groot succes en Antonie is als hartenbreker Peter Kelder al snel razend populair Antonie en Isa worden verliefd en leiden een vrijgevochten leven, terwijl ze de ene rol na de andere spelen in televisieseries, speelfilms, toneelstukken en musicals De buitenwereld ziet een stralend stel voor de camera s, maar priv gaat Antonie gebukt onder een zware neerslachtigheid Terwijl hij steeds vaker depressief is, probeert Isa haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te be indigen Toen ik je zag is niet alleen een boek over een leven met een echtgenoot die leed aan depressiviteit, maar ook een liefdevol portret van twee mensen die zielsveel van elkaar hebben gehouden.

  • Free Read [Ebooks Book] × Toen ik je zag - by Isa Hoes ↠
   104 Isa Hoes
  • thumbnail Title: Free Read [Ebooks Book] × Toen ik je zag - by Isa Hoes ↠
   Posted by:Isa Hoes
   Published :2018-011-24T03:19:27+00:00

  One thought on “Toen ik je zag

  1. Magda on said:

   De eerste pagina's haalden me over om dit boek te gaan lezen. Maar na een pagina of 10 wordt het een saaie, en niet al te best geschreven opsomming die nergens echt persoonlijk wordt. Dat de depressie van Antonie iets is dat langzaam een probleem wordt hoefde voor mij geen 150 pagina's te duren. Ik wilde bijna niet meer verder lezen. Op het einde ben je zo murw van hun resume, dat je bijna blij bent dat hij eruit stapt. En dat kan niet de bedoeling zijn. Misschien is het hier en daar wel openhar [...]

  2. Edward Hendriks on said:

   Heel mooi open geschreven. Aangrijpend en herkenbaar voor degenen die met een soortgelijke situatie als Isa te maken hebben gehad.

  3. ♥ Marlene♥ on said:

   Nou al die ophef over dit boek is echt heel erg tenenkrommend en typisch Nederlands? Dit is alleen omdat een bekende Nederlander dit boek heeft geschreven want zo goed is het niet geschreven maar daar hoor je vrijwel niemand over. Gelukkig zijn er uitzonderingen op de regel.Behalve de proloog vond ik de rest heel afstandelijk geschreven en ik vond het ook niet erg fijn hoe negatief Isa over Antonie was terwijl hij zich niet kon verdedigen.Deze opmerking vond ik echt beneden peil"Ik moet zo hard [...]

  4. Esther on said:

   Dit boek deed mij zo veel. Helaas ken ik het onderwerp maar al te goed, maar het was heel indrukwekkend om een keer het punt vanuit een omstander te lezen.

  5. Eva on said:

   Ook al is dit boek niet heel sterk geschreven, het heeft me geraakt. Ware gevoelens en volledige eerlijkheid van Isa over Antonie en hun relatie was voldoende om me niet te storen aan het simpele schrijven en de cv-achtige opsommming van hun carrière. Dit boek is puur en dat Isa zo eerlijk is in wat ze voelde in het begin, tijdens en aan het eind voor en over Antonie is zo mooi. Onbegrip, onmacht, frustratie, woede, verdriet en ook heel veel blijdschap komen voorbij en het heeft heel veel indru [...]

  6. Eva Wildeman on said:

   Wauw isa, wat heb je dit goed verwoord zeg En wat ben je een sterke vrouw en heb jij er goed doorheen gesleept naar zijn dood, je mag trots zijn op jezelf.

  7. Hannie on said:

   Toen ik je zag is een indrukwekkend boek over het leven van actrice Isa Hoes en acteur/zanger Antonie Kamerling. Ik had al eens een artikel over dit boek gelezen na de zelfmoord van Antonie Kamerling en vroeg me af waarom hij geen hulp had gezocht. Vandaar dat ik wat reserves had bij dit boek. Na het lezen er van snap ik beter waarom hun leven zo gelopen is. Ik heb diep respect voor Isa Hoes. Hoe zij tijdens de depressies van Antonie zich toch staande heeft weten te houden en ondanks alles toch [...]

  8. Claar on said:

   Toen ik je zag - Isa Hoes“Je zocht een plaats om te schuilen”Wat we zagen was een mooie vrouw, een mooie man, een leven als een sprookje, kinderen, eigen keuzes maken, een groot huis, verre vakanties, ze hadden het allemaal.Wat we niet wisten was de donkere kant van dit mooie sprookje, we wisten niet dat er een ernstige ziekte rondom het huis dwaalde wat het leven van het jonge gezin ging bepalen, het was misleidend, veranderlijk, onvoorspelbaar en noodlottig maar het gebeurde wel.In een ope [...]

  9. Francien on said:

   Door alle publiciteit en recensies denk ik dat ik met te hoge verwachtingen aan dit boek begonnen ben.Wat er allemaal gebeurd is, verborgen is gebleven en wat dat met hun relatie deed, vond ik vreselijk.Maar op een of andere manier greep het boek me niet helemaal, mede door de vele opsommingen van baantjes (toneel, film, muziek etc.) die ze beiden gehad hebben, die je dan weer uit het verhaal haalden.

  10. ✦ Daniëlle ✦ on said:

   Toen ik je zag heeft echt heel veel indruk op mij gemaakt. Ondanks dat ik vooraf niets wist van Isa en Antonie, heb ik het idee dat ik echt een kijkje in hun leven heb gehad. Heel echt en aangrijpend.

  11. Sophie on said:

   Ik dacht: ik ga niet huilen, ik ga niet huilen, maar op de allerlaatste pagina was het toch raak.Wat een prachtig boek.

  12. Dominique on said:

   Ik vraag me een beetje af waarom ik dit boek opgepakt heb op mijn vakantie in Nederland. Ik zag het en ik wilde het meteen hebben. De eerste honderd pagina's waren interessant, hoewel het alleen een opsomming was van Isa Hoes's leven. Daarna werd het deprimerend omdat het ging over Antonie Kamerling, één van mijn favoriete acteurs uit Nederland, z'n depressie en hoe Isa daarmee omging in het dagelijkse leven. Toen ik de 150 pagina's over zijn depressie aan het lezen was, begon ik Antonie meer [...]

  13. Ina on said:

   Na een 10 tal bladzijden ben ik toch eens gaan googelen naar wie Isa en Antonie waren, ze zijn wel bekend in Nederland maar voor mij zijn het 2 onbekende mensen, zo kwam ik terecht op een filmke op youtube waar antonie zegt , ik kan de knop maar niet omdraaien, iedereen kan dit precies maar ik weet niet hoe ik dit moet doen. Ook verteld hij dat hij alles heeft om gelukkig te zijn, een huis, een vrouw, werk en 2 prachtige kinderen en toch worstelt hij met die vreselijke gevoelens van ongeluk, zic [...]

  14. Iris Boter on said:

   Niet goed geschreven, wel aangrijpend. Omdat het door een BN'er is geschreven en over eentje gaat, heb je een beetje het gevoel dat je de mensen kent' over wie het gaat, dat maakt dat de boel meteen tot leven komt. Niet door de schrijfstijl, maar dat geeft ook niets. Als het door een onbekend iemand geschreven was, had ik het vast niet gelezen. En doordat je de personen voor je ziet, greep het verhaal me wel aan. Maar het BN-aspect vond ik ook storend: de schrijfster zal niet ECHT openhartig zij [...]

  15. Stefan on said:

   Oef. Zojuist uitgelezen en ik ben nog niet helemaal zeker van alles. Het belangrijkste eerst: wat een prachtig, open en eerlijke omschrijving van een mooie maar ook verschrikkelijk lastige tijd.Verder heeft het boek heel veel voor me gedaan. Ik zie een hele andere kant van een depressie, en dat leert me veel. Ik leer, stom genoeg in een boek geschreven door (voor mij) vreemden en over (voor mij) vreemden heel veel over mezelf.Het verhaal an sich is een aanrader voor iedereen die van biografien h [...]

  16. Martine Hulshof on said:

   Tsja wat zal ik zeggen. Ik wilde het eigenlijk niet lezen omdat ik me dan zo'n sensatiezoeker voelde. Lekker lezen over de ellende van Bekende Nederlanders Maar ondanks dat het nou niet erg goed geschreven is, heeft het boek mij geboeid en zelfs enorm ontroerd. Ik vind dat Isa erg open is over haar relatie en haar wanhoop en verdriet is invoelbaar. Zonde dat zo'n mooi gezin op deze manier wordt verscheurd.Leuke bijkomstigheid vond ik het kijkje in de film- en theaterwereld. Zo zie je maar dat da [...]

  17. Marijke on said:

   Wat een sterk mens is die isa hoes het begin leek haar leven weln een film alleen maar leuk mooi vrolijkkon me geen voorstelling maken hoe dat zo kon veranderenwat moet dat zwaar geweest zijn . als je niet meer tot je man waar je zoveel van hou die je dacht te kennen niet meer kan doordringendie een vreemde van je word en af en toe nog een glimp van zijn oude mooie ik laat zien.ik vond het een eerlijk open verhaalspect.

  18. TienvoorNegen on said:

   Hmm. Moeilijk om mijn mening over dit boek te geven. Goed: de weergave van de complexiteit van een proces wat uitmondt in zelfdoding. Ik begrijp dat het voor Isa belangrijk was om te beschrijven wat er met haar en haar man gebeurde. Mogelijk voor mensen die zoeken naar herkenning fijn om te lezen. Of voor mensen die de Privé te snel uit hebben. Niet goed: ik kreeg er het gevoel van dat ik heel lang in de wachtkamer van de dokter zat. Roddelblad-lectuur in boekvorm.

  19. Sonja on said:

   Dit is een boek om moeilijk te kunnen beoordelen. Ik vond het een mooi boek om te lezen, maar toch had ik af en toe wel zoiets van, hoe kon je het niet herkennen? Verder knap hoe zij met alles is omgegaan. Op het moment dat je het boek uit hebt, moet je het wel even laten bezinken, maar daarna merk ik dat het afglijd. Het blijft niet in je hoofd hangen. Ligt er ook aan of je zelf hier veel herkenning in hebt, als partner.

  20. Zazou on said:

   Ik had totaal geen hoge verwachtingen van dit boek, maar het viel me alles mee. Isa Hoes las het boek mooi voor en ze heeft een prettige stem om naar te luisteren. Ik vond het knap, dat ze de hele geschiedenis met Antonie zo rustig kon verwoorden. Daarnaast gaf het een goede inkijk in het leven van iemand die met een partner leeft die het leven niet meer ziet zitten.

  21. Irma Maes on said:

   Ik vind het een eerlijk verhaal en moedig van Isa Hoes om dit te delen. Ze geeft je een klein beetje een idee wat er in iemand om gaat tijdens die depressies, al zal dat altijd onbegrijpelijk blijven voor familie en vrienden. Isa Hoes heeft het heel goed en respectvol verwoordt. Een mooi boek waar je wat van kan leren.

  22. Susan van der Staaij on said:

   Wat een heftig boek. Wat heeft Isa veel mee moeten maken zeg En Antonie ook natuurlijk. Wat een hels leven heeft hij gehad Verschrikkelijk einde terwijl je toch blijft hopen op een goed eind terwijl je weet dat die niet zal komen

  23. Gerrianne on said:

   #Toenikjezeg Respect. Respect voor wat jullie allemaal hebben moeten doorstaan en respect dat je er een boek over hebt geschreven.

  24. Sonja Star-de vries on said:

   Een heftig, openhartig en eerlijk boek wat herkenbaar zal zijn voor veel mensen met een bipolaire stoornis of depressie en hun naasten.

  25. Nienke on said:

   Ik vond het boek saai. Je verwacht dat het boek veel zou gaan over het leven van Antonie en zijn depressie. Maar ik vond het een opsomming van hun C.V. Pas tegen het einde had het boek diepgang.

  26. Naatje on said:

   Goed geschreven en ik denk best herkenbaar voor degenen die leven met iemand met een bipolaire stoornis. Uiteraard geschreven vanuit Isa's perspectief, maar wat heb ik het ook te doen met Antonie.

  27. Greetje Raftopoulou-heuving on said:

   In een dag uitgelezen. Vond het niet echt geweldig,opsomming van hun baantjes. Oppervlakkig.

  28. Ingrid on said:

   Indrukwekkend en kwetsbaar geschreven. Het zal me lang bij blijven.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *